Vad behöver jag för att skapa ett Brutalk-konto?
För att skapa ditt Brutalk-konto behöver du bara en aktiv e-postadress, klicka på registerknappen och ange helt enkelt ditt namn, din e-postadress och ditt kontolösenord.
Jag kan inte registrera mig, jag får ett fel
Kontrollera att du anger en giltig och aktiv e-postadress, om problemet kvarstår vänligen kontakta oss.
Jag har glömt mitt kontolösenord
För att återställa lösenordet för ditt konto behöver du bara gå till inloggningssidan, där ser du en länk med lösenordet för återställning av text, anger din e-postadress och om några sekunder får du ett e-postmeddelande med instruktionerna för att skapa ett nytt lösenord.
Kan jag dela mitt konto med fler personer?
Ja, kontona har ingen gräns för antalet användare som kan använda dem, så du kan skapa ett enda konto och dela det med resten av medlemmarna i ditt företag eller företag.
Hur avbryter och stänger jag mitt konto?
För att avbryta och stänga ditt konto måste du öppna en supportbiljett med begäran, om några minuter kommer vi att svara dig och vidta nödvändiga åtgärder för att ta bort eller blockera ditt konto.
Vilka betalningsmetoder kan jag använda för att betala?
Du kan göra dina kortbetalningar säkert med stripe, PayPal, ditt Apple Pay-konto och ditt Google Pay-konto.
Hur ändrar jag min prenumerationsplan?
För att ändra din prenumeration loggar du bara in på ditt Brutalk-konto och går till menyn mina prenumerationer, där kan du se alla detaljer om din nuvarande prenumeration och ändra den till en diff-prenumeration.
Hur lång tid tar det för en ändring av prenumerationen att träda i kraft?
Om ändringen du gör är för en högre prenumeration kommer ändringen att göras direkt, om du gör en ändring för en lägre prenumeration träder ändringen i kraft i slutet av den aktuella faktureringsperioden så att du kan dra nytta av din nuvarande prenumeration fram till den sista dagen.
Hur säger jag upp min prenumeration?
För att avbryta din prenumeration, logga bara in på ditt Brutalk-konto, gå till menyn mina prenumerationer, du kommer att se din nuvarande aktiva prenumeration, klicka på alternativ och avsluta prenumerationen. Från och med nu kommer din prenumeration att sluta förnyas, så den förblir aktiv endast till slutet av den aktuella cykeln.
Vilka är fördelarna med att ha ett aktivt Brutalk-abonnemang?
Genom att ha en aktiv prenumeration varje månad får du på ditt konto det antal tecken som ingår i prenumerationen du har kontrakterat, plus att du har tillgång till tillägg för att öka tecknen på ditt konto med upp till 50% rabatt.
Hur många språk talar Brutalk?
Brutalk talar 47 olika språk med 229 olika röster och accenter.
Varför är Brutalk-rösterna så verkliga och naturliga?
Brutalk drivs av V20 artificiell intelligensmotor utvecklad av Zentica Global, en unik artificiell intelligensmotor som bland mycket annat levererar spektakulära text-till-tal-filkonverteringsresultat.
Vad måste jag göra för att konvertera min text till tal?
Det första du behöver göra är att registrera dig och ha ett aktivt Brutalk-konto, nu måste du aktivera en betalningsplan för ditt konto, du kan välja från våra månatliga prenumerationer eller köpa karaktärspaket. När ditt konto har tillgängliga tecken visas en ny meny på användarpanelen för att konvertera texten till tal.
Hur kan jag införa effekter och manipulera hur texten läses?
Genom att komma åt menyn text till talkonvertering från användarpanelen ser du den avancerade textredigeraren, den här redigeraren låter dig inkludera olika alternativ och effekter i texten bara genom att klicka på knapparna.
Hur laddar jag ned den genererade röstfilen?
När du har genererat din röstfil kommer den att läggas till i din lista över röstfiler, för att ladda ner den väljer du den bara och klickar på nedladdningsknappen.
I vilket format genereras ljudfiler?
Ljudfiler genereras i .mp3 format.
Hur länge lagras mina ljud i Brutalk?
Ljuden som genereras i Brutalk kommer att finnas kvar på ditt konto tills du avbryter det eller tar bort filerna, även om du avbryter din prenumeration kommer dina filer fortfarande att vara tillgängliga när som helst.
Vilka ytterligare tjänster kan jag anlita?
Du kan kontraktera översättningstjänster till något av de språk som stöds av Brutalk, översättningarna utförs av infödda talare. Du kan också hyra specialtjänster för att skapa ljudböcker.
Hur kan jag anlita ytterligare en tjänst?
I din användarpanel ser du en meny med ytterligare tjänster, där ser du alla ytterligare tjänster som du kan kontraktera och hur du kontraktar dem.