Brutalk

Logga in på ditt konto

Har du några tvivel?

Vi kommer tillbaka till dig om några minuter.

Besök vår FAQs

Du hittar svaret på de flesta av dina frågor.

Brutalk Cookies

Vi använder våra egna och tredjepartsservicecookies för marknadsföringsaktiviteter och för att ge dig en bättre upplevelse. Läs om hur vi använder cookies och hur du kan kontrollera dem genom att klicka på Inställningar.

Inställningar

Sekretessinställningar

Vi respekterar din rätt till integritet, du kan välja att inte tillåta datainsamling för vissa typer av tjänster. Att inte tillåta dessa tjänster kan dock påverka din upplevelse.

• Session Cookie
    Sessionscookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt, samt för att cookies ska accepteras.
    Krävs
  • Cookie XSRF-Token
    Denna cookie är nödvändig för att Brutalk-formulären ska fungera korrekt, vilket undviker användning eller sändning av formulär av bots och andra automatiserade verktyg.
    Krävs
  • Google Ads
    Denna cookie samlar in information från din webbläsare om din användarprofil.
  • Google Analytics
    Denna cookie ger oss information om din användarupplevelse på Brutalk för att förbättra och erbjuda dig fler och bättre tjänster med en bättre upplevelse för dig. Med denna cookie hjälper du oss att förbättra.

Kontakta Brutalk, vi kommer tillbaka till dig om några minuter.

Supportchatt

Tillgång till chatt

Skapa biljett

Tillgång

FAQs

Visa

Är du inte registrerad på Brutalk än?

Lämna oss ditt meddelande så kontaktar vi dig om bara några minuter.

Kontakta Brutalk, när som helst på dagen, vilken dag som helst på året, är vi här för att hjälpa dig.