Brutalk

Logg på kontoen din

Er du i tvil?

Vi kommer tilbake til deg om noen få minutter.

Besøk vår FAQs

Du vil finne svaret på de fleste av dine spørsmål.

Brutalk Cookies

Vi bruker våre egne og tredjeparts tjenesteinformasjonskapsler for markedsføringsaktiviteter og for å gi deg en bedre opplevelse. Les om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan kontrollere dem ved å klikke på Innstillinger.

Personvernpreferanser

Vi respekterer din rett til personvern, du kan velge å ikke tillate datainnsamling for visse typer tjenester. Hvis du ikke tillater disse tjenestene, kan det imidlertid påvirke opplevelsen din.

• Økt informasjonskapsel
    Øktinformasjonskapsler er nødvendige for riktig funksjon av nettstedet, samt aksept av informasjonskapsler.
    Nødvendig
  • Cookie XSRF-Token
    Denne informasjonskapselen er nødvendig for riktig funksjon av Brutalk-skjemaene, og unngår dermed bruk eller sending av skjemaer av roboter og andre automatiserte verktøy.
    Nødvendig
  • Google Ads
    Denne informasjonskapselen samler inn informasjon fra nettleseren din om brukerprofilen din.
  • Google Analytics
    Denne informasjonskapselen gir oss informasjon om brukeropplevelsen din på Brutalk for å forbedre deg og tilby deg flere og bedre tjenester med en bedre opplevelse for deg. Med denne informasjonskapselen hjelper du oss med å forbedre oss.

Kontakt Brutalk, vi kommer tilbake til deg om noen få minutter.

Støtte chat

Tilgang til chat

Opprett billett

Tilgang

FAQs

Vise

Ennå ikke registrert på Brutalk?

Legg igjen meldingen din, så kontakter vi deg om få minutter.

Kontakt Brutalk, når som helst på dagen, hvilken som helst dag i året, er vi her for å hjelpe deg.