Brutalk

Kirjaudu tilillesi

Epäiletkö yhtään?

Palaamme pian.

Vieraile meidän FAQs

Löydät vastauksen useimpiin kysymyksiisi.

Brutalk-evästeet

Käytämme omia ja kolmannen osapuolen palveluevästeitä markkinointiin ja paremman kokemuksen tarjoamiseen. Lue, miten käytämme evästeitä ja miten voit hallita niitä klikkaamalla Asetukset.


asetukset

Tietosuoja-asetukset

Kunnioitamme oikeuttasi yksityisyyteen, voit halutessasi olla sallitta tietojen keräämistä tietyntyyppisille palveluille. Näiden palveluiden salliminen ei kuitenkaan voi vaikuttaa kokemukseesi.

  • Istunnon eväste
    Istuntoevästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston moitteettoman toiminnan ja evästeiden hyväksymisen kannalta.
    Tarvitaan
  • Cookie XSRF-Token
    Tämä eväste on välttämätön Brutalk-lomakkeiden moitteettoman toiminnan kannalta, jolloin vältetään lomakkeiden käyttö tai lähettäminen bottien ja muiden automatisoitujen työkalujen avulla.
    Tarvitaan
  • Google Ads
    Tämä eväste kerää selaimeltasi tietoja käyttäjäprofiilistasi.
  • Google Analytics
    Tämä eväste tarjoaa meille tietoa käyttökokemuksestasi Brutalkissa, jotta voimme parantaa ja tarjota sinulle enemmän ja parempia palveluita, joilla on parempi kokemus sinulle. Tämän evästeen avulla autat meitä parantamaan.

Tietosuojakäytäntö

Keitä me olemme?

Sivuston www.brutalk.com omistaja on Zentica LTD sekä omistaja ja vastuussa tiedostoista, joissa on käyttäjiensä vapaaehtoisesti antamat henkilötiedot, jotka ovat hyväksyneet kaikki lain edellyttämät turvatoimet tietojen suojaamiseksi ja käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi. Tämän verkkosivuston kautta suoritettava henkilötietojen käsittely on 13.12.1999 annetun lain 15/1999 säännösten ja siihen 21 päivänä joulukuuta 2007 annetun kuninkaallisen asetuksen 1720/2007 mukaisesti sovellettavan turvatoimenpiteen 15/1999 säännösten 21.12.2007 annetun lain 1720/2007 mukaisesti.

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi keräämme ne

Jos jätät kommentin sivustollemme, voit tallentaa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja verkko-osoitteesi evästeisiin. Tämä on avuksesi, joten sinun ei tarvitse täyttää tietojasi uudelleen, kun jätät toisen kommentin. Nämä evästeet kestävät vuoden.

Jos sinulla on tili ja kirjaudut tälle sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen selvittääksemme, hyväksyykö selaimesi evästeet. Tämä eväste ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, ja se poistetaan, kun suljet selaimesi.

Kun kirjaudut sisään, asetamme myös useita evästeitä tallentaaksesi kirjautumistietosi ja näytön näyttöasetukset. Kirjautumisevästeet kestävät kaksi päivää, ja optioevästeet kestävät vuoden. Jos valitset Muista minut, kirjautumisesi kestää kaksi viikkoa. Jos kirjaudut ulos tililtäsi, kirjautumisevästeet poistetaan.

Jos muokkaat artikkelia tai julkaiset sen, selaimeesi tallennetaan ylimääräinen eväste. Tämä eväste ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, ja siinä vain todetaan juuri muokkaamasi artikkelin tunnus. Se vanhenee 1 päivän kuluttua.

Kenelle jaamme tietojasi ja kuinka kauan säilytämme sitä

Jos jätät kommentin, kommentti ja sen metatiedot säilytetään loputtomiin. Näin voimme tunnistaa ja hyväksyä peräkkäiset kommentit automaattisesti sen sijaan, että pitäisimme ne moderointijonossa.

Sivustollamme rekisteröityneistä käyttäjistä (jos niitä on), tallennamme myös heidän antamaansa henkilötiedot käyttäjäprofiiliinsa. Kaikki käyttäjät voivat tarkastella, muokata tai poistaa henkilökohtaisia tietojaan milloin tahansa (paitsi että he eivät voi muuttaa käyttäjänimeään). Sivuston järjestelmänvalvojat voivat myös tarkastella ja muokata tätä tietoa.

Mitä oikeuksia sinulla on tietoihin

Jos sinulla on tili tai olet jättänyt kommentteja tälle sivustolle, voit pyytää saada vientitiedoston sinusta saamistamme henkilötiedoista, mukaan lukien antamasi tiedot. Voit myös pyytää meitä poistamaan kaikki henkilötiedot, joita meillä on sinusta. Tämä ei sisällä mitään tietoja, jotka meidän on pidettävä hallinnollisia, oikeudellisia tai turvallisuustarkoituksia varten.

Minne lähetämme tietosi

Automaattinen roskapostin tunnistuspalvelu voi tarkistaa vierailijoiden kommentit.

Oikeus saada tietoa

Jos päätät pyytää tietoja, pyytää tukea tai rekisteröityä verkkosivustollemme, pyydämme tietoja, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivustomme käyttötarkoituksen saavuttamiseksi, eli palvelujemme tiedot, myynninedistäminen, myynti ja tarjoaminen, jotka kaikki ovat saatavilla verkkosivustollamme.

Niitä ei missään tapauksessa käytetä muihin tarkoituksiin kuin niihin, joita varten ne on vapaaehtoisesti merkitty verkkosivustolle. Käyttäjän antamat henkilötiedot tulevat osaksi henkilötietotiedostoa. Näitä henkilötietoja käsitellään edellyttäen, että käyttäjä on antanut etukäteen suostumuksensa, jonka hän antaa klikkaamalla Lähetä tai rekisteröi -painiketta, ja voi peruuttaa suostumuksensa milloin haluaa.

Ne, jotka vapaaehtoisesti luovuttavat tietonsa Verkon omistajalle jollakin tätä tarkoitusta varten perustetulla tavalla milloin tahansa, suostuvat ja suostuvat siihen, että he tietävät nimenomaisesti, täsmällisesti ja yksiselitteisesti:

- Että tiedoston käyttöönotolla ja henkilökohtaisten henkilötietojen käsittelyllä on sama tarkoitus, palvelujen kehittäminen ja hyöty Web-sivuston kautta sekä Internetin ja sen käyttäjien välisten suhteiden ylläpito.

- Käyttäjälle ilmoitetaan hänen hänelle esittämiinsä kysymyksiin antamastaan pakollisesta tai valinnaisesta vastauksesta sekä niihin vastaamisen saamisen tai epäämisen seurauksista. Tällä tavoin sinun on täytettävä pakollisesti verkkosivustolle rekisteröitymisen yhteydessä esitettävän tietolomakkeen kentät, jotta jos et täytä tietoja etkö hyväksy lomaketta, et voi olla verkkosivuston käyttäjä tai saada pyydettyjä tietoja.

- Sillä on pysyvästi mahdollisuus saada pääsy tietoihinsa, jotta he voivat tutustua yhteystietoihin päästäkseen käsiksi, muokatakseen ja peruuttaakseen kokonaan ja suoraan kaikki tietonsa.

- Että voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi lähettämällä viestin Internetiin tätä tarkoitusta varten perustettujen kanavien kautta. Edellä mainittujen lisäksi sinulle ilmoitetaan seuraavista asioista ja annat suostumuksesi seuraaviin

Jos aiot rekisteröidä ja/tai hankkia jonkin Webin tarjoamista palveluista ja ryhtyä asiakkaaksi, hyväksyt aiemmin seuraavat: Asiakkaiden henkilötiedot ovat osa Zentica LTD:n omistamaa tiedostoa ja niitä käsitellään ASIAKASHALLINTAA, YLLÄPITOA, KERÄÄMISTÄ, MAINONTAA JA DATAMAJOITUSTA VARTEN.

Asiakas antaa myös nimenomaisen suostumuksensa siihen, että Zentica LTD käyttää heidän tietojaan niiden lähettämiseen kaikin keinoin, mukaan lukien sähköiset, kaupalliset tiedot tai mainonta tuotteistaan tai palveluistaan. Asiakastietoja käsitellään aina henkilötietojen suojasta 13.12.1999 lain 15/1999 säännösten mukaisesti.

Jos valitset tietojen isännöintipalvelun, varmuuskopion tai muun palvelun, jolla annat meille tietoja toiminnastasi (asiakkaasi, toimittajasi, henkilökuntasi jne.), asiakkaan katsotaan olevan vastuussa tiedostosta ja Zentica Global S.L. katsotaan vastuussa käsittelystä, ja sinun on ilmoitettava meille isännöimiesi tietojen turvallisuustaso. Jos et ilmoita meille, ymmärrämme, että olet toimittanut meille vain perustason tiedot.

Näissä tapauksissa sovelletaan LOPD:n 12 artiklan mukaisesti seuraavaa: 1. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELIJÄ voi käsitellä tietoja ainoastaan REKISTERINPITÄJÄN ohjeiden mukaisesti ja tietojen tai muun tarkoituksen isännöimiseksi, joka toisesta nimestä huolimatta koostuu siitä, että henkilötietojen käsittelijä isännöi rekisterinpitäjän tietoja (varmuuskopiot , sähköpostin hallinta, web-hallinta jne.), eikä tiedota niitä kolmannelle osapuolelle, ei edes tallennusta varten.

Pääsy henkilötietoihin on välttämätöntä palvelun tarjoamiseksi. Tiedostosta vastaava henkilö valtuuttaa henkilötietojen käsittelijän tarvittaessa alihankkijan alihankintaan henkilötietojen käsittelijän velvoitteen mukaisesti varmistamaan, että tässä tapauksessa alihankkija noudattaa turvatoimia, joihin hänellä on velvollisuus, ja ilmoittamaan asiasta alihankkijan tiedostosta vastaavalle henkilölle heti, kun hän saa tiedon siitä.

Pääsy henkilötietoihin on välttämätöntä palvelun tarjoamiseksi. Tiedostosta vastaava henkilö valtuuttaa henkilötietojen käsittelijän tarvittaessa alihankkijan alihankintaan henkilötietojen käsittelijän velvoitteen mukaisesti varmistamaan, että tässä tapauksessa alihankkija noudattaa turvatoimia, joihin hänellä on velvollisuus, ja ilmoittamaan asiasta alihankkijan tiedostosta vastaavalle henkilölle heti, kun hän saa tiedon siitä.

2. KÄSITTELYPÄÄLLIKKÖ sitoutuu toteuttamaan tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen turvallisuuden takaamiseksi ja sen muuttamisen, häviämisen, käsittelyn tai luvattoman käytön estämiseksi henkilötietojen suojasta annetun orgaanisen lain 15/1999 9 artiklan ja edellä mainitun lain täytäntöönpanosta 21 päivänä joulukuuta 1907 annetun kuninkaallisen asetuksen 1720/2007 mukaisesti. Turvatoimenpiteiden on käsiteltävän tiedon luonteesta riippuen oltava perustasoa vastaavat, ja ne voivat olla keskitasoisia tai korkeita.

3. Kun sopimusmääräys on täytetty, henkilötiedot on hävitettävä tai palautettava tiedostosta vastaavalle henkilölle sekä kaikki tuki tai asiakirjat, jotka sisältävät käsiteltyjä henkilötietoja, ellei niiden säilyttämistä edellyttävää säännöstä ole. Aina kun vastuupäällikön ja SUBMITTEE:n välillä voi syntyä vastuita, viimeksi mainittu voi pitää tiedot asianmukaisesti estettynä.

4. Jos käsittelypäällikkö käyttää tietoja toiseen tarkoitukseen, välittää ne tai käyttää niitä tämän sopimuksen mukaisesti, hänen katsotaan myös olevan vastuussa käsittelystä ja vastuussa hänelle henkilökohtaisesti aiheutuneista rikkomuksista. Voit käyttää käyttö-, oikaisu-, vastustus- ja peruutusoikeuksiasi kirjoittamalla tiedostonhoitajalle osoitteeseen: 20-22 Wenlock Road, Lontoo, N1 7GU.

Jos aiot pyytää tietoja tai tukea, ilmoitat, että sinulle on ilmoitettu seuraavista asioista:

Antamasi tiedot sisällytetään datatiedostoon, ja niitä käytetään vastaamaan tieto- tai tukipyyntöön, johon nimenomaisesti suostut. Jos haluat käyttää käyttö-, oikaisu-, peruutus- tai vastustamisoikeuksiasi, kirjoita 13.12.1999 lain 15/1999 säännösten mukaisesti yhtiöön Zentica LTD, 20-22 Wenlock Road, Lontoo, N1 7GU, josta ilmoitamme sinulle 13.12.1999 lain 15/1999 säännösten mukaisesti.

Käyttäjien tiedot

Rekisteröimme IP (Internet Protocol) -tietosi, jotka on määritetty tilaajalle, joka omistaa puhelinlinjan yhteyden muodostamisen aikana tähän Internetiin, turvallisuuden ja yhteistyön vuoksi oikeuden kanssa.

Palveluntarjoaja säilyttää tiedot voimassa olevassa lainsäädännössä vahvistettuna ajanjaksona.

Pääsy tälle verkkosivustolle voi sisältää evästeiden käytön, jonka tarkoituksena on helpottaa käyttäjien myöhempää navigointia.

Evästeiden ansiosta Zentica LTD. voi tunnistaa rekisteröityneiden käyttäjien selaimet rekisteröitymisen jälkeen ensimmäistä kertaa ilman, että heidän on rekisteröidyttävä jokaiselle vierailulle päästäkseen yksinomaan heille varattuihin palveluihin ja tietoihin. Käytetyt evästeet eivät pysty lukemaan muiden palveluntarjoajien luomia evästetiedostoja.

Käyttäjällä on mahdollisuus määrittää selaimensa varoitettavaksi näytöllä evästeiden vastaanottamisesta ja estää evästeiden asentaminen kiintolevylleen. Tätä varten käyttäjän on tutustuttava selaimensa ohjeisiin ja käyttöohjeisiin lisätietoja varten. Evästettä ei sallita käyttäjien puhelinnumeroon, sähköpostiosoitteeseen tai muuhun yhteydenottoon. Mikään eväste ei salli tietojen poimimista käyttäjien kiintolevyltä tai pääsyä henkilökohtaisiin tietoihin. Ne yksinkertaisesti yhdistävät tietokoneen selaimen anonyymiin koodiin.

Ainoa tapa, jolla käyttäjien yksityiset tiedot voivat tulla osaksi evästetiedostoa, on se, että käyttäjä antaa nämä tiedot henkilökohtaisesti palvelimelle.

Oikeus tutustua, vastustaa, mitätöidä ja oikaista

Käyttäjällä on milloin tahansa oikeus saada pääsy tietoihinsa, oikaista ne, jos heidän tietonsa ovat virheellisiä, vastustaa minkäänlaista kohtelua, joka liittyy sopimussuhteen ylläpitoon, ja peruuttaa Zentica LTD:n palvelujen tilaus.

Nämä oikeudet voidaan ottaa käyttöön sen jälkeen, kun persoonallisuus on akkreditoitu 21 päivänä joulukuuta 1720 annetussa kuninkaallisessa asetuksessa 1720/2007 vahvistettuihin lomakkeisiin ja määräajoihin, kirjoittamalla oikeudellisessa ilmoituksessa annettuun osoitteeseen. Henkilötietojen käsittely ja tarvittaessa sähköisessä muodossa lähettäminen on henkilötietojen suojasta 13 päivänä joulukuuta 1999 ja tietoyhteiskunnan palveluista ja sähköisestä kaupankäynnistä 11 päivänä heinäkuuta 2002 laissa 34/2002( Organic Law 15/1999) ja 11 päivänä heinäkuuta 2002 lain 34/2002 säännösten mukaista.

Alaikäisiä koskevat tiedot

Zentica LTD. ei kannata sitä, että alaikäiset selaavat Internetiä ilman vanhempien tai laillisten edustajien suostumusta. Jos olet huolissasi siitä, että lapsesi käyttävät tämän Web-sivuston palveluita, suosittelemme, että valvot lastesi Internet-yhteyttä tai käytät suodattimia Internetin selaamiseen. Lapset eivät saa syöttää tietojaan verkkolomakkeeseen.

Tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset

Zentica LTD pidättää oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöään harkintansa mukaan. Nämä muutokset julkaistaan tällä sivulla, jotta tiedät aina, mitä tietoja kerätään, miten näitä tietoja voidaan käyttää ja luovutetaanko ne kenellekään.