Brutalk

Kontole sisselogimine

On sul mingeid kahtlusi?

Me võtame teiega mõne minuti pärast tagasi.

Külastage meie FAQs

Enamikule oma küsimustele leiate vastuse.

Brutalki küpsised

Kasutame turundustegevuseks enda ja kolmandate osapoolte teenuseküpsiseid ning parema kogemuse pakkumiseks. Lugege, kuidas me küpsiseid kasutame ja kuidas saate neid kontrollida, klõpsates nuppu Eelistused.


Eelistused

Privaatsuse eelistused

Me austame teie õigust privaatsusele, võite otsustada teatud tüüpi teenuste puhul andmete kogumist mitte lubada. Kuid nende teenuste lubamata lubamine võib mõjutada teie kogemust.

  • Seansiküpsis
    Sessiooniküpsised on vajalikud veebilehe nõuetekohaseks toimimiseks, samuti küpsiste aktsepteerimiseks.
    Nõutav
  • Cookie XSRF-Token
    See küpsis on vajalik Brutalki vormide nõuetekohaseks toimimiseks, vältides seeläbi vormide kasutamist või saatmist robotite ja muude automatiseeritud tööriistade poolt.
    Nõutav
  • Google Ads
    See küpsis kogub teie brauserist teavet teie kasutajaprofiili kohta.
  • Google Analytics
    See küpsis annab meile teavet teie kasutajakogemuse kohta Brutalkis, et parandada ja pakkuda teile rohkem ja paremaid teenuseid, millel on teile parem kogemus. Selle küpsise abil aitate meil olukorda parandada.

Privaatsuspoliitika

Kes me oleme

Saidi www.brutalk.com omanik on Zentica LTD, samuti nende kasutajate poolt vabatahtlikult esitatud isikuandmete omanik ja vastutav nende eest, kes on võtnud kõik seadusega nõutavad turvameetmed andmete kaitsmiseks ja kasutajate privaatsuse tagamiseks. Selle veebisaidi kaudu toimuv isikuandmete töötlemine on kooskõlas 13. detsembri seaduse 15/1999 sätetega ja selle suhtes kohaldatavate turvameetmetega vastavalt 21. detsembri kuninglikule dekreedile 1720/2007.

Milliseid isikuandmeid me kogume ja miks me neid kogume

Kui jätate meie saidile kommentaari, saate oma nime, e-posti ja veebiaadressi küpsistesse salvestada. See on teie mugavuse huvides, nii et te ei pea oma andmeid uuesti sisestama, kui jätate uue kommentaari. Need küpsised kestavad ühe aasta.

Kui teil on konto ja logite sellele saidile sisse, seame ajutise küpsise, et teha kindlaks, kas teie brauser nõustub küpsistega. See küpsis ei sisalda isikuandmeid ja kustutatakse brauseri sulgemisel.

Sisselogimisel seadistame ka mitu küpsist, et salvestada teie sisselogimisteave ja ekraani kuvamise valikud. Sisselogimisküpsised kestavad kaks päeva ja kuvamisvaliku küpsised kestavad ühe aasta. Kui valite käsu Jäta mind meelde, kestab teie sisselogimine kaks nädalat. Kui logite oma kontolt välja, kustutatakse teie sisselogimisküpsised.

Kui muudate või postitate artiklit, salvestatakse teie brauserisse täiendav küpsis. See küpsis ei sisalda isikuandmeid ja lihtsalt ütleb äsja redigeeritud artikli ID. See aegub 1 päeva pärast.

Kellega me teie andmeid jagame ja kui kaua me neid säilitame

Kui jätate kommentaari, säilitatakse kommentaar ja selle metaandmed määramata ajaks. See on selleks, et saaksime järjestikused kommentaarid automaatselt ära tunda ja heaks kiita, selle asemel et hoida neid mõõdukuse järjekorras.

Meie saidil registreerunud kasutajatest (kui neid on), salvestame ka nende esitatud isikuandmed oma kasutajaprofiili. Kõik kasutajad saavad oma isikuandmeid igal ajal vaadata, redigeerida või kustutada (välja arvatud juhul, kui nad ei saa oma kasutajanime muuta). Saidiadministraatorid saavad seda teavet ka vaadata ja redigeerida.

Millised õigused teil oma andmete suhtes on?

Kui teil on konto või olete jätnud sellele saidile kommentaare, võite taotleda ekspordifaili isikuandmetest, mis meil teie kohta on, sealhulgas teie esitatud andmetest. Samuti võite taotleda, et kustutaksime kõik isikuandmed, mis meil teie kohta on. See ei hõlma andmeid, mida oleme kohustatud säilitama halduslikel, õiguslikel või turvalisusega seotud eesmärkidel.

Kuhu me teie andmed saadame

Külastajate kommentaarid võidakse üle vaadata automaatse rämpsposti tuvastamise teenusega.

Õigus teabele

Kui otsustate küsida teavet, paluda tuge või registreeruda meie veebisaidil, küsime andmeid, mis on rangelt vajalikud meie veebisaidi eesmärgi saavutamiseks, milleks on meie teenuste teavitamine, edendamine, müük ja osutamine, mis kõik on kättesaadavad meie veebisaidil.

Mitte mingil juhul ei kasutata neid muudel eesmärkidel kui need, milleks nad on vabatahtlikult Veebilehele sisestatud. Kasutaja esitatud isikuandmed saavad osaks isikuandmete failist. Neid isikuandmeid töödeldakse tingimusel, et kasutaja on eelnevalt andnud selleks oma nõusoleku, mille ta annab, klõpsates nupul Saada või Registreeri, ning ta võib nõusoleku igal ajal tagasi võtta.

Need, kes vabatahtlikult esitavad oma andmed veebi omanikule mis tahes selleks loodud viisil, nõustuvad ja nõustuvad selgesõnaliselt, täpselt ja ühemõtteliselt teadma:

- Et toimikusse sissetoomisel ja isikuandmete töötlemisel on samasugune eesmärk nagu teenuste arendamine veebisaidi kaudu ja sellest saadav kasu, samuti veebi ja selle kasutajate vaheliste suhete säilitamine.

- Kasutajat teavitatakse tema vastuse kohustuslikust või valikulisest iseloomust talle esitatud küsimustele ning nende saamise või neile vastamisest keeldumise tagajärgedest. Sel viisil peate kohustuslikus korras täitma veebisaidil registreerimiseks esitatud andmevormi väljad, nii et kui te ei täida andmeid ja ei nõustu vormiga, ei saa te olla veebisaidi kasutaja ega saada nõutud teavet.

- Püsivalt on neil võimalus tutvuda oma andmetega, et nad saaksid tutvuda kontaktandmetega, et pääseda juurde oma andmetele, neid muuta ja tühistada täielikult ja otse.

- Et te võite igal ajal oma nõusoleku tagasi võtta, saates veebi teate selleks loodud kanalite kaudu. Lisaks ülaltoodule teavitatakse teid järgmistest

Kui kavatsete registreerida ja/või omandada veebi poolt pakutavaid teenuseid ja saada kliendiks, nõustute varem järgmisega: Klientide isikuandmed on osa Zentica LTD-le kuuluvast failist ning neid töödeldakse KLIENDIHALDUSE, HOOLDUSE, KOGUMISE, REKLAAMI JA ANDMEMAJUTUSE eesmärgil.

Samuti annab klient oma selgesõnalise nõusoleku, et Zentica LTD kasutab nende andmete saatmiseks mis tahes viisil, sealhulgas elektroonilist, äriteavet või reklaami oma toodete või teenuste kohta. Klientide andmeid käsitletakse igal ajal vastavalt 13. detsembri 1999. aasta seadusele 15/1999 isikuandmete kaitse kohta.

Juhul, kui valite andmemajutusteenuse, varukoopia või mõne muu teenuse, mille kaudu esitate meile andmeid oma tegevuse kohta (teie kliendid, tarnijad, töötajad jne), loetakse klient vastutavaks faili eest ja Zentica Global S.L. loetakse vastutavaks töötlemise eest ning te peate meid teavitama teie hostitavate andmete turvalisuse tasemest. Kui te meid ei teavita, mõistame, et olete meile esitanud ainult põhiandmed.

Sellistel juhtudel kohaldatakse kooskõlas LOPD artikliga 12 järgmist: 1. VOLITATUD TÖÖTLEJA töötleb andmeid ainult kooskõlas VASTUTAVA TÖÖTLEJA juhistega ja andmete majutamiseks või muul eesmärgil, mis vaatamata teise nime omamisele seisneb faili vastutava töötleja andmete majutamises volitatud töötleja poolt (varukoopiad , e-posti haldamine, veebihaldus jne) ja ei edasta neid ühelegi kolmandale osapoolele, isegi mitte talletamiseks.

Juurdepääs isikuandmetele on vajalik teenuse osutamiseks. TOIMIKU EEST VASTUTAV ISIK volitab volitatud töötlejat andmemajutusteenusega allhanke korras sõlmima, kui see on vajalik VOLITATUD TÖÖTLEJA kohustusega tagada, et alltöövõtja järgib sel juhul turvameetmeid, mille suhtes ta on kohustatud, ning teavitama alltöövõtja toimiku eest vastutavat isikut kohe, kui ta sellest teada saab.

Juurdepääs isikuandmetele on vajalik teenuse osutamiseks. TOIMIKU EEST VASTUTAV ISIK volitab volitatud töötlejat andmemajutusteenusega allhanke korras sõlmima, kui see on vajalik VOLITATUD TÖÖTLEJA kohustusega tagada, et alltöövõtja järgib sel juhul turvameetmeid, mille suhtes ta on kohustatud, ning teavitama alltöövõtja toimiku eest vastutavat isikut kohe, kui ta sellest teada saab.

2. ISIKUANDMETE TÖÖTLEMISE JUHT kohustub võtma vajalikud tehnilised ja korralduslikud meetmed, et tagada isikuandmete turvalisus ning vältida nende muutmist, kaotsiminekut, töötlemist või loata juurdepääsu vastavalt isikuandmete kaitset käsitleva orgaanilise seaduse 15/1999 artiklile 9 ja 21. detsembri kuninglikule dekreedile 1720/2007, millega rakendatakse eespool nimetatud seadust. Sõltuvalt töödeldavate andmete laadist peavad turvameetmed vastama põhitasemele ning võivad olla keskmise või kõrge tasemega.

3. Kui lepingusäte on täidetud, tuleb isikuandmed hävitada või tagastada toimiku eest vastutavale isikule, samuti mis tahes tugiisikule või dokumentidele, mis sisaldavad töödeldavaid isikuandmeid, välja arvatud juhul, kui on olemas mõni nende säilitamist nõudev õigusnorm. Kui VASTUTUSJUHI ja SUBMITTEE vahel võib tekkida vastutus, võib viimane hoida andmed nõuetekohaselt blokeerituna.

4. Kui ISIKUANDMETE TÖÖTLEMISE JUHT kasutab andmeid muul eesmärgil, edastab neid või kasutab neid lepingut rikkudes, loetakse ta vastutavaks ka töötlemise eest, vastutades isiklikult tekkinud rikkumiste eest. Võite kasutada oma juurdepääsu-, parandamis-, vastulause- ja tühistamisõigust, kirjutades failihaldurile järgmisel aadressil: 20-22 Wenlock Road, London, N1 7GU.

Kui kavatsete taotleda teavet või tuge, kinnitate, et teid on teavitatud järgmisest:

Teie esitatud andmed lisatakse andmefaili ja neid kasutatakse teie teabe- või tugiteenuse taotlusele vastamiseks, mille jaoks te selgesõnaliselt nõustute. Kui soovite kasutada oma juurdepääsu-, parandamis-, tühistamis- või vastulause esitamise õigust, kirjutage palun Zentica LTD-le, 20-22 Wenlock Road, London, N1 7GU, millest teavitame teid 13.

Kasutajate teave

Registreerime teie IP (Interneti-protokolli) andmed, mis on määratud tellijale, kes omab telefoniliini selle veebiga ühenduse loomise ajal, turvalisuse ja koostöö eesmärgil kohtuga.

Teenuseosutaja säilitab andmeid kehtivate õigusaktidega kehtestatud aja jooksul.

Juurdepääs sellele veebisaidile võib hõlmata küpsiste kasutamist, mille eesmärk on hõlbustada kasutajatel hilisemat navigeerimist.

Tänu küpsistele on Zentica LTD.-l võimalik registreeritud kasutajate brauserid ära tunda pärast seda, kui nad on esimest korda registreerunud, ilma et nad peaksid registreeruma igal külastusel, et pääseda juurde ainult neile mõeldud teenustele ja teabele. Kasutatavad küpsised ei saa lugeda teiste pakkujate loodud küpsisefaile.

Kasutajal on võimalus seadistada oma brauser, et seda hoiatataks ekraanil küpsiste vastuvõtmise eest ja takistada küpsiste paigaldamist kõvakettale. Selleks peab kasutaja lisateabe saamiseks tutvuma oma brauseri juhiste ja juhenditega. Ükski küpsis ei võimalda kasutajate telefoninumbri, e-posti aadressi või muude kontaktisikutega ühendust võtta. Ükski küpsis ei võimalda saada teavet kasutajate kõvakettalt ega juurdepääsu isikuandmetele. Nad lihtsalt seostavad antud arvuti brauseri anonüümse koodiga.

Ainus viis, kuidas kasutaja privaatne teave küpsisefaili osaks saab, on see, et kasutaja annab selle teabe isiklikult serverile.

Juurdepääsuõigus, vastulause, tühistamine ja parandamine

Kasutajal on igal ajal õigus tutvuda oma andmetega, parandada neid, kui nende andmed on ebaõiged, olla vastu mis tahes liiki kohtlemisele, mis on seotud lepingulise suhte säilitamisega, ja loobuda Zentica LTD teenustest.

Need õigused saab jõustuda pärast isiku akrediteerimist 21. detsembri kuninglikus dekreedis 1720/2007 sätestatud vormis ja tähtaja jooksul, kirjutades need õigusteatises esitatud aadressile. Isikuandmete töötlemine ja vajaduse korral elektroonilise side saatmine on kooskõlas 13. detsembri 1999. aasta mahepõllumajanduse seaduses (15/1999, isikuandmete kaitse kohta) ja 11. juuli seadusega 34/2002 infoühiskonna teenuste ja elektroonilise kaubanduse kohta kehtestatud määrustega.

Teave alaealiste kohta

Zentica OÜ ei poolda alaealiste veebi sirvimist ilma vanemate või seaduslike esindajate nõusolekuta. Kui olete mures oma laste pärast, kes kasutavad selle veebisaidi teenuseid, soovitame teil jälgida oma laste juurdepääsu Internetile või kasutada Interneti-sirvimiseks filtreid. Lastel ei ole lubatud oma andmeid veebivormile sisestada.

Privaatsuspoliitika muudatused

Zentica LTD jätab endale õiguse oma äranägemise järgi muuta oma privaatsuspoliitikat. Need muudatused postitatakse sellele lehele nii, et olete alati teadlik sellest, millist teavet kogutakse, kuidas seda teavet võidakse kasutada ja kas see avaldatakse kellelegi.