Hvad skal jeg bruge for at oprette en Brutalk-konto?
For at oprette din Brutalk-konto har du kun brug for en aktiv e-mail-adresse, skal du klikke på registerknappen og blot indtaste dit navn, din e-mail-adresse og din kontoadgangskode.
Jeg kan ikke registrere, jeg får en fejl
Bekræft, at du indtaster en gyldig og aktiv e-mail-adresse, hvis problemet fortsætter, bedes du kontakte os.
Jeg har glemt adgangskoden til min konto
For at gendanne adgangskoden til din konto behøver du kun at gå til login-siden, der vil du se et link med teksten gendanne adgangskode, skal du indtaste din e-mail og i et par sekunder vil du modtage en e-mail med instruktionerne om at oprette en ny adgangskode.
Kan jeg dele min konto med flere personer?
Ja, kontiene har ingen grænse for antallet af brugere, der kan bruge dem, så du kan oprette en enkelt konto og dele den med resten af medlemmerne af din virksomhed eller virksomhed.
Hvordan kan jeg annullere og lukke min konto?
For at annullere og lukke din konto bliver du nødt til at åbne en supportbillet med anmodningen, om et par minutter vil vi svare dig og træffe de nødvendige foranstaltninger for at slette eller blokere din konto.
Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge til at betale?
Du kan foretage dine kortbetalinger sikkert med stribe, PayPal, din Apple Pay-konto og din Google Pay-konto.
Hvordan kan jeg ændre min abonnementsplan?
For at ændre dit abonnement skal du bare logge ind på din Brutalk-konto og gå til menuen mine abonnementer, der kan du se alle detaljerne i dit nuværende abonnement og ændre det til et diff-abonnement.
Hvor lang tid tager det for en ændring af abonnementet at træde i kraft?
Hvis den ændring, du foretager, er for et højere abonnement, foretages ændringen med det samme, hvis du foretager en ændring for et lavere abonnement, træder ændringen i kraft i slutningen af den aktuelle faktureringscyklus, så du kan drage fordel af dit nuværende abonnement indtil den sidste dag.
Hvordan kan jeg opsige mit abonnement?
Hvis du vil opsige dit abonnement, skal du bare logge ind på din Brutalk-konto, gå til menuen mine abonnementer, du vil se dit nuværende aktive abonnement, klikke på indstillinger og afmelde dig. Fra dette tidspunkt holder dit abonnement op med at forny, så det forbliver kun aktivt indtil slutningen af den aktuelle cyklus.
Hvad er fordelene ved at have et aktivt Brutalk-abonnement?
Ved at have et aktivt abonnement hver måned modtager du på din konto det antal tegn, der er inkluderet i det abonnement, du har indgået kontrakt med, plus du har adgang til udvidelser for at øge tegnene på din konto med op til 50% rabat.
Hvor mange sprog taler Brutalk?
Brutalk taler 47 forskellige sprog med 229 forskellige stemmer og accenter.
Hvorfor er Brutalk-stemmerne så virkelige og naturlige?
Brutalk er drevet af V20 kunstig intelligens motor udviklet af Zentica Global, en unik kunstig intelligens motor, der leverer blandt mange andre ting, spektakulære tekst-til-tale fil konvertering resultater.
Hvad skal jeg gøre for at konvertere teksten til tale?
Den første ting du skal gøre er at registrere og have en aktiv Brutalk-konto, nu skal du aktivere en betalingsplan for din konto, du kan vælge fra vores månedlige abonnementer eller købe karakterpakker. Når din konto har tegn til rådighed, vil du se en ny menu i dit brugerpanel til at konvertere din tekst til tale.
Hvordan kan jeg introducere effekter og manipulere den måde, teksten læses på?
Adgang til tekst til tale konvertering menu fra dit brugerpanel vil du se den avancerede tekst editor, denne editor giver dig mulighed for at medtage i din tekst forskellige muligheder og effekter blot ved at klikke på knapperne.
Hvordan kan jeg downloade den genererede stemmefil?
Når du har genereret din stemmefil, føjes den til din liste over stemmefiler, for at downloade den skal du bare vælge den og klikke på download-knappen.
I hvilket format genereres lydfiler?
Lydfiler genereres i .mp3 format.
Hvor længe gemmes mine lydbånd i Brutalk?
De lydbånd, der genereres i Brutalk, forbliver på din konto, indtil du annullerer den eller sletter filerne, selvom du annullerer dit abonnement, vil dine filer stadig være tilgængelige når som helst.
Hvilke yderligere tjenester kan jeg indgå kontrakt med?
Du kan indgå kontrakter oversættelsestjenester til et hvilket som helst af de sprog, der understøttes af Brutalk, oversættelserne udføres af indfødte. Du kan også leje særlige tjenester til oprettelse af lydbøger.
Hvordan kan jeg indgå kontrakt om en ekstra service?
I dit brugerpanel vil du se en menu med yderligere tjenester, der vil du se alle de ekstra tjenester, som du kan indgå kontrakt, og hvordan du kontrakt dem.